Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Koop nu uw nieuwe woning in De Boompoort of De Oosterkolk in Schelphoek onder voorbehoud van verkoop eigen woning!

Vanaf nu is het mogelijk om in de nieuwbouwprojecten De Boompoort en De Oosterkolk een woning te kopen waar in de koop- en aannemingsovereenkomst kosteloos een no-risk clausule wordt opgenomen voor de verkoop van uw huidige koopwoning. 

 Wat houdt de No-risk clausule in?
Eenvoudig gezegd, houdt de opname van de clausule in het koopcontract van de nieuwe woning in dat, wanneer uw eigen koopwoning niet voor een afgesproken datum is verkocht, u uw nieuwe woning niet hoeft aan te kopen. U kunt dan dus ontbinden op basis van het no-risk artikel.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in één van de projecten en wilt u meer weten over de mogelijkheden om te kopen met no-risk? Klik dan hier voor informatie www.deoosterkolk.nl of www.deboompoort.nl.