Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Prijsverlaging en Verkoopgarantie in De Boompoort!

Graag willen wij u, als geïnteresseerde en mogelijk bewoner van ons project De Boompoort in Schelphoek op de hoogte stellen van de goed bezochte verkoopmanifestatie afgelopen zaterdag, 13 april.

Het was een frisse maar uiteindelijk zonnige dag, waarop wij als verkoopteam van AM Noord-West veel mensen in de verkoopstand op de bouwlocatie van het appartementengebouw De Oosterkolk konden verwelkomen.

Startverkoop BoompoortBoompoort

Tijdens deze verkoopmanifestatie konden geïnteresseerden op grote banieren kennis maken met de 12 riante twee-onder-een-kapwoningen met een ruim terras aan het water en een eigen parkeerplaats. De 15 ruime eengezinswoningen, waarvan eveneens een deel aan het water ligt, beschikken over een inpandige garage en heerlijke tuin.

Prijzen type Waterterras en Watertuinen in prijs verlaagd!
In verband met de gewijzigde marktomstandigheden zijn de VON-prijzen van de woningtypen Waterterras [bouwnummers 1 t/m 12] en Watertuinen [bouwnummers 21 t/m 26] verlaagd.

Woningtype Waterterras is met € 25.000,- incl. btw verlaagd waardoor deze woningen nu een prijs kennen vanaf € 324.000,- incl. btw. In plaats van deze prijsverlaging kan ook worden gekozen voor een [extra] stallingplaats in het gebouw De Oosterkolk.

De prijzen van de woningen type Watertuinen [bouwnummers 21 t/m 26 zijn verlaagd met € 5.000,- incl. btw.
Ook deze kopers zijn vrij om een [extra] stallingplaats in De Oosterkolk aan te kopen, waarbij de korting alsdan wordt verleend op de stallingplaats van De Oosterkolk ter waarde van € 25.000,- incl. btw v.o.n.

Maak gebruik van Verkoopgarantie
Gegarandeerd uw woning verkocht!

Naast de aanzienlijke prijsverlaging kunt u nu ook gebruik maken van Verkoopgarantie van Stichting Verkoopgarantie Alkmaar. verkoop garantieOp de website www.verkoopgantie.com kunt u alles lezen over deze regeling en wordt u in een overzichtelijk stappenplan uitgelegd hoe het traject verloopt.

Interesse?
Is uw interesse opnieuw gewekt of heeft u het verkoopevenement gemist? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Leygraaf Makelaars.