Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Zaterdag 1 juni van 11.00 - 14.00 uur open huis De Oosterkolk en De Boompoort

Kom op zaterdag 1 juni a.s. van 11.00 uur tot 14.00 uur langs tijdens het open huis en maak kennis met de verschillende type woningen van De Boompoort in Alkmaar.

De woningen van De Boompoort zijn onlangs aanzienlijk in prijs verlaagd van € 5.000,- tot wel € 25.000,- v.o.n. inclusief btw.

Hiernaast is het project in 3 delen opgesplitst, waardoor na het bereiken van het verkooppercentage, per individueel plandeel kan worden gestart met de bouw.

Onder het genot van een kopje koffie/thee  in Restaurant Vito, Turfmarkt 1-9 te Alkmaar vertellen wij u graag meer over het project en deze unieke woningen.

Op deze dag kunt u tevens een bezoek brengen aan de modelwoning en de laatste penthouses in het appartementengebouw De Oosterkolk.

De ingang van het bouwterrein bevindt zich aan De Korte Vondelstraat, alwaar u kunt parkeren.

Het verkoopteam staat voor u klaar en vertelt u graag meer over het project en deze bijzondere appartementen zo dichtbij het historische centrum.

Kies voor kopen - juist nu!

  • Daling woningprijzen stopt in 2013
  • Historisch lage hypotheekrente
  • Woonlasten koopwoning zijn met 30% gedaald in 4 jaar
  • Kopen is privévermogen opbouwen
  • Nieuwbouw biedt keuzevrijheid; een eigen thuis
  • Woonlasten huurwoning stijgen met 50% in 10 jaar

Kijk op de website www.deboompoort.nl of www.deoosterkolk.nl voor informatie over de woningen/appartementen en een toelichting op deze onderwerpen.

Wij zien u graag op zaterdag 1 juni a.s.