Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Kom langs en bezoek zaterdag 28 september tussen 11:00 en 15:00 uur De Boompoort

U bent van harte welkom tijdens onze Najaarssale in Restaurant Vito, Turfmarkt 1-9 te Alkmaar. U kunt parkeren in de naastgelegen openbare parkeergarage aan de Korte Vondelstraat.

De Boompoort is wonen in de trendy wijk Schelphoek in Alkmaar, omringd door water met de bruisende stad en Park Oosterhout op loopafstand.

Bekijk de woningen geheel in 3D!

Een aantal plattegronden in de brochure is verrijkt met digitale extra's. Via een gratis te downloaden app op een iPhone of iPad kunt u een 3D-impressie van de woningen zien. Door met de camera de plattegronden in de brochure te scannen, is de woning zowel rondom als van binnen driedimensionaal te zien. Wij laten u deze dag graag zien hoe dit werkt om u een betere indruk van de ruimte in en rondom de woningen te geven.

De Boompoort biedt:
27 woningen: 15 eengezinswoningen en 12 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen

  • Altijd een heerlijke buitenruimte: een tuin of ruim terras
  • Woonoppervlaktes variërend vanaf ca. 127 m2 tot 183m2
  • Mogelijkheid tot wonen aan het water en een eigen parkeerplaats
  • Eengezinswoningen vanaf € 284.000,- v.o.n.
  • Twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 324.000,- v.o.n.

Wilt u nu al meer weten over dit bijzondere plan, dan raden wij u aan een kijkje te nemen op de website www.deboompoort.nl

Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om deze dag langs te komen, neem dan contact op met Leygraaf Makelaars. Zij bespreken graag geheel vrijblijvend met u deze woningen en de mogelijkheden.

Graag tot ziens op 28 september!