Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

ONTVANG NU TOT 1 MEI 2014 € 5.000,- KORTING OP UW NIEUWE WONING IN DE BOOMPOORT!

Nu korting op ALLE nog beschikbare woningen

We willen u graag een korting van € 5.000,- aanbieden wanneer u kiest voor een woning in De Boompoort. En ja, dit geldt dus voor IEDERE beschikbare woning! Iedere woning in het project wordt voorbereid op de aansluiting van glasvezel. 

Wilt u graag een drive-in rijwoning in de Binnenhaven of aan het water met een woonoppervlakte van circa 136 m² met een zeer ruime woonkamer? Maar misschien woont u toch liever in een herenhuis welke met maar liefst vijf grote slaapkamers! Of wat dacht u van een prachtige twee-onder-één-kapwoning in deelplan Waterterras met een woonoppervlakte tussen de 162 m² en 184 m²?. Dit is allemaal mogelijk en u krijgt daarbij € 5.000,- korting op de vrij op naam prijs. Vanzelfsprekend zijn alle woningen compleet afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hans Grohe, een douche, ligbad, een toilet en separate toiletruimte. Ook worden de woningen voorzien van een mooie keuken die u naar eigen wens kunt samenstellen.

Actie loopt nog tot 15 april 2014
U heeft nog tot 15 april 2014 om gebruik te maken van deze wel heel aantrekkelijke kortingsactie! De actie loopt dus langer door dan voorheen, maar let goed op: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Neem daarom contact op met de makelaar en bespreek de mogelijkheden in De Boompoort. 

Wonen naar uw eigen wens
De Boompoort biedt een grote variëteit aan woningen:

  • twee-onder-één-kapwoningen tot 183m² met een riant terras aan het water en een woonkamer van ruim 8 meter breed met grote keuken. Deze woningen hebben een berging op de 2e verdieping en ook nog een extra berging op de begane grond;
  • eengezinswoningen met een inpandige garage in De Binnenhaven  vanaf 127m². De eengezinswoningen van type Binnenhaven hebben maar liefst 5 grote slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping.
  • ruime rij[hoek]woningen van ca. 156m2 met een tuingerichte woonkamer en grote woonkeuken aan de voorzijde. De ruime berging op de 2e verdieping kan op verzoek gemakkelijk gewijzigd worden naar 2e badkamer.
  • bijzondere hoekwoning ‘Poorthuis’ met achter- en zijtuin, waarbij u ervaart of u in een vrijstaande woning woont.
  • Eengezinswoningen zonder korting vanaf € 289.000,- v.o.n.
  • Twee-onder-één-kapwoningen zonder korting vanaf € 324.000,- v.o.n.

Alle woningen worden compleet afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hans Grohe, een douche, ligbad, een toilet en separate toiletruimte. Ook worden de woningen voorzien van een mooie keuken die u naar eigen wens kunt samenstellen.

Uiteraard kunt u ook de vele andere ruimten in uw woning naar eigen wens aanpassen of uitbreiden.

Voorbeelden zijn een uitbouw aan de woonkamer al dan niet in combinatie met een terras op de eerste verdieping grenzend aan de master bedroom. Of het creëren van een woonkeuken op de verdieping en een praktijkruimte op de begane grond bij de drive-in woningen. Een tweede badkamer op de 2e verdieping behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar de plattegronden van de woningen en hoe u deze kunt inrichten?

Neem dan een kijkje op de website en richt uw toekomstige woning in met behulp van Floorplanner, klik hier http://pl.an/de-boompoort-waterterras-2

Maak tot 1 juli a.s. nog gebruik van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) tot € 290.000,-
Met een hypotheek met NHG, dan worden de hypotheekschulden kwijtgescholden als u onverhoopt de lasten niet meer kunt betalen: bijvoorbeeld door het verlies van uw inkomen. Bovendien krijgt u met een NHG-hypotheek een lagere rente. Deze lagere rente kan wel 0,2% tot 0,7% bedragen. Een hypotheek met NHG mag maximaal € 290.000,- hoog zijn. Per juli 2014 daalt deze grens naar € 265.000,-.

Wilt u weten welke woningen er nog beschikbaar zijn? Kijk dan snel op onze website www.deboompoort.nl of neem contact op met Leygraaf Makelaars voor een afspraak. Zij beantwoorden graag uw vragen over de woningen, de financieringsmogelijkheden en kunnen u van dienst zijn bij de eventuele verkoop van uw huidige woning.

 leygraaf makelaars logo

Leygraaf Makelaars
Wilhelminalaan 2
1815 JC Alkmaar
T: 072 511 43 18
E: informatie@leygraafmakelaars.nl