Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Open huis zaterdag 27 september tussen 11:00 en 15:00 uur De Boompoort

Op zaterdag 27 september kunt u de bouwlocatie en de reeds gerealiseerde woningen bezichtigen in De Boompoort, Schelphoek. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur (ingang Baansingel). Deze dag zal tevens op feestelijke wijze de start van de bouw worden gevierd met de kopers in het project.

Bouw 2e fase De Boompoort van start!

Na de succesvolle realisering van de eerste woningen in De Boompoort wordt nu ook gestart met de bouw van 12 twee-onder-één kapwoningen type Waterterras en 4 drive-in woningen, type Binnenhaven. Het is de bedoeling om medio oktober te starten met het heiwerk van de eerste woningen.

De mooie impressies op de website en brochure worden dan werkelijkheid.

impressie de Boompoort

Van het woningtype Waterterras zijn nog 4 woningen beschikbaar en van het type Binnenhaven eveneens nog 4 woningen. Van het bijzondere woningtype Poorthuis staat nog 1 woning te koop. Wees er dus snel bij als u wilt wonen op één van de mooiste plekken van Schelphoek.

Bouw 1e fase voltooid

De bewoners van de eerste woningen, type Watertuin, hebben de sleutels van hun nieuwe woning al binnen 8 maanden na de start bouw in ontvangst kunnen nemen. De verwachting is dat ook de bouw van het 2e deelplan ruim binnen een jaar zal zijn gebouwd en de eigenaren hun woning kunnen betrekken.

Nog even op een rijtje wat De Boompoort te bieden heeft:
27 woningen: 15 eengezinswoningen en 12 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen

Wonen in de trendy wijk Schelphoek in Alkmaar, omringd door water met de bruisende stad en Park Oosterhout op loopafstand.

  • Altijd een heerlijke buitenruimte: een tuin of ruim terras
  • Woonoppervlaktes variërend vanaf ca. 127 m2 tot 183m2
  • Mogelijkheid tot wonen aan het water en een eigen parkeerplaats
  • Eengezinswoningen vanaf € 284.000,- v.o.n.
  • Twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 324.000,- v.o.n.

Wilt u nu al meer weten over dit bijzondere plan, dan raden wij u aan een kijkje te nemen op de website www.deboompoort.nl

Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om deze dag langs te komen, neem dan contact op met Leygraaf Makelaars, telefoon 072 – 511 43 18072. Zij bespreken graag geheel vrijblijvend met u deze woningen en de mogelijkheden.

Graag tot ziens op 27 september!