Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

NIEUW! De Zuiderkade in Schelphoek

In deelplan De Zuiderkade ontwikkelt AM ca. 18 luxe afgewerkte woningen onderverdeeld in ca. 10 Herenhuizen, 3 Bastionwoningen en 5 Stadswoningen, allen met een heerlijke zonnige tuin of groot zonnig terras aan het water. Wat dacht u van een eigen aanlegplaats voor uw boot. 

Er zijn volop mogelijkheden om de woning in te delen naar uw eigen wensen. Hiernaast beschikt iedere woning over een eigen parkeerplaats in de Schelphoekgarage en het is ook mogelijk om een tweede parkeerplaats te kopen. 

Alle woningen in het project worden voorbereid op de aansluiting van glasvezel.

De woonoppervlakten variëren van ca. 115 tot 162 m2.

De prijzen zullen variëren vanaf ca. € 360.000,- v.o.n.

De verwachte start verkoop is mei 2016

Voor meer informatie kijk op de website www.dezuiderkade.nl en meld u aan in zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.