Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Passantenhaven geopend

Met de feestelijke opening van de passantenhaven is de nieuwe woonwijk Schelphoek in Alkmaar er meteen een stuk toegankelijker en leuker op geworden.

De bouwhekken zijn weg, terrassen ingericht en de meeste woningen in de Havenmeester bewoond. Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, Jan van Run, verrichtte de openingshandeling van de passantenhaven. In zijn woordje benadrukte hij het belang van deze kleinschalige havens als trekpleister voor het watertoerisme. Maar het verhoogt ook de aantrekkelijkheid en de kwaliteit van de Schelphoek als woonwijk.