Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

De Kuiper en 1e fase De Baaivanger deze zomer opgeleverd

De bouwplannen De Kuiper (AM), De Bootman (AM) en De Baaivanger (Eendragt) worden respectievelijk deze zomer en eind van dit jaar opgeleverd.

Hiermee is de bebouwing van het noordelijke deel van Schelphoek in de eindfase gekomen. Inmiddels is een begin gemaakt met het zuidelijke deel van Schelphoek, waar momenteel wordt volop wordt gebouwd aan Het Brughuis (Eendragt) en De Oosterkolk en De Westerkolk (AM). Van het laatstgenoemde plan zijn inmiddels alle woningen verkocht.