Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Start bouw De Oosterkolk

Het is zover, begin juli zal worden gestart met de bouw van het appartementencomplex De Oosterkolk.

Uiteraard zal dit feestelijke moment nog worden gevierd. In september zullen de kopers hier een uitnodiging voor ontvangen. Inmiddels is al 70% van de appartementen verkocht en blijven geïnteresseerden zich aanmelden. Wilt u ook wonen op de leukste plek van Alkmaar of bent u benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk dan op www.deoosterkolk.nl of neem contact op met Leygraaf makelaars op 072-5114318.