Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

22 september Start verkoop De Boompoort

Op zaterdag 22 september a.s. bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom op de start verkoop van 27 woningen in De Boompoort gelegen in Schelphoek.

De start verkoop vindt plaats in restaurant Vito aan de Turfmarkt 1-9 in Alkmaar. De uitgebreide verkoopdocumentatie ligt voor u klaar en de makelaars zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U kunt zelfs de woningen in 3D bekijken.
          
Meer informatie over De Boompoort vindt u op de website www.deboompoort.nl