Nu kunt u wonen op een van de mooiste locaties in Alkmaar. Je woont nabij het Noord-Hollands Kanaal, dichtbij uitvalswegen en je loopt zo de binnenstad in. Dat is toch geweldig? Hier vindt u alle informatie omtrent De Wijk, De Stad en De Woningen. Ook voor jongeren en starters een buitenkans om op deze unieke locatie te komen wonen.

Actueel nieuws

Ontwikkeling Turfschip in volle gang

Plan Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, die we verdeeld hebben in drie varianten: 20 gezinswoningen - De Pont, 22 appartementen - De Aalman en 35 appartementen - De Tjalk.  Kijk voor een eerste impressie op turfschipalkmaar.nl en schrijf u in, wij houden u dan op de hoogte!.

Herenhuizen de Waterman zijn verkocht.

De 15 stoere herenhuizen De Waterman zijn inmiddels allemaal verkocht!

Actueel nieuws

telefoonnummer schelphoek alkmaar

Start verkoop De Boompoort druk bezocht

Op zaterdag 22 september is gestart met de verkoop van 27 bijzondere woningen in project 'De Boompoort' in Schelphoek. Onder grote belangstelling hebben geïnteresseerden in restaurant Vito kennis kunnen maken met de 12 twee-onder-een-kapwoningen en 15 eengezinswoningen.

In een gezellig sfeer en onder het genot van een kopje koffie stond het verkoopteam klaar om alle vragen te beantwoorden.

Tevens was deze dag de primeur om via een gratis te downloaden app op een iPhone of iPad een 3D-impressie van de woningen te zien. Door met de camera een opname te maken van de plattegronden in de brochure was de woning zowel rondom als van binnen driedimensionaal te zien. Dit gaf voor potentiële kopers een betere indruk van de ruimte in de woning. Het was gezellig druk en de eerste inschrijvingen werden direct ingeleverd.

Heeft u dit evenement gemist kijk voor meer informatie over dit bijzondere project op www.deboompoort.nl